TROUGAO agencija za promet nekretnina

  • Br. telefona
  • +387 66 273 004
  • +387 66 795 331
  • Gundulićeva br. 102
  • Banja Luka, Republika Srpska

Trosoban stan u izgradnji 62.27 m2 - naselje Lazerevo

Branka Popovića78000 , RS (Bosna i Hercegovina)

image
image
image
image
image
image
62 m2Sobe: 3Cijena: 186,810 KM

OPIS

Prodaje se trosoban stan u izgradnji površine 62.27 m² u naselju Lazarevo.

Strukturu ovog funkcionalnog stana činiće hodnik, dnevni boravak sa trpezariom i kuhinjom, kupatilo, dvije spavaće sobe i balkon. Ovaj tip stana je smješten na prvom, drugom, trećem i četvrtom spratu.

Budući stambeni objekat krasiće izuzetan kvalitet gradnje od kojih vrijedi spomenuti: betonsku konstrukciju sa zidovima izrađenim sa termoblok opekom, malteri i krečenje unutrašnjih zidova kao i vanjska demit fasada od 12 cm.

Treba naglasiti da je budući stambeni objekekat posjedovati kvalitetne materijale i viskom nivou opremljenosti poput: podno grijanje električno na 12V (samostalno za svaki stan) sa mehaničkim, elektronskim ili daljinskim (WiFi) upravljanjem uz doplatu, podna obloga parket (višeslojni tarket) za podno grijanje 18 mm, interfon sa 17,5 cm ekranom na dodir u boji za komunikaciju, vanjska stolarija – troslojna stakla u PVC profilu sa 6 komora njemačke proizvodnje sa roletnama.

Lokacija budućeg stambenog objekta se nalazi u naselju Lazarevo neposredno kod TC „Bingo“. Izuzetno urbana lokacija, odlično povezna sa centrom grada u kojem su smješteni svi sadržaji za miran i porodičan život.

Ovaj tip stana zbog svoje funkcionalnosti i kvadrature predstavlja odličan izbor za sve one koji su u potrazi za ekonomičnom, ali luksuzno opremljenim stanom. Odličan izbor za sve ona kojima je neophodna dodatna spavaća soba sa funkcionalnim rasporedom stana.

Rok za izgradnju objekta je predviđen u decembru 2024 godine. Dokumentacija je uredna sa pravosnažnom građ. dozvolom.

Detalji objekta

ID 12436
 
10.09.2023.
Prodajni objekat
Vrsta objetka Stanovi
Na raspolaganju2023-09-10

Vanjska oprema

Lift
Balkon
Parking

Udaljenost

Udaljenost do vrtića:U gradu
Udaljenost do škole:U gradu
Udaljenost do javnoga saobraćaja:U gradu

Unutrašnjost

Stanje objekta:Novo
Pod:Parket
Broj kupatila:1
Broj toaleta:Bez